Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Amazon-Pay / PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending

Praktische palletkussensets voor uw zitlounge buiten

Filter
5Artikel
Palletkussen set "Flocken", Grijs, 120 x 80 cm 3 delen, Vicco Palletkussen set "Flocken", Grijs, 120 x 80 cm 3 delen, Vicco
Palletkussen set "Flocken", Grijs, 120 x 80 cm 3 delen, Vicco

van €  0 , 00

Palletkussen set , Rood, 5 delen, Vicco Palletkussen set , Rood, 5 delen, Vicco
Palletkussen set , Rood, 5 delen, Vicco

van €  0 , 00

Palletkussen set , Antraciet, 4 delen, Vicco Palletkussen set , Antraciet, 4 delen, Vicco
Palletkussen set , Antraciet, 4 delen, Vicco

van €  0 , 00

Palletkussen set , Antraciet, 45 x 45 cm 4 delen, Vicco Palletkussen set , Antraciet, 45 x 45 cm 4 delen, Vicco
Palletkussen set , Antraciet, 45 x 45 cm 4 delen, Vicco

van €  46 , 90

Vicco Pallet Kussenset Zitkussen Rugkussen Palletmeubelkussen Grijs Vicco Pallet Kussenset Zitkussen Rugkussen Palletmeubelkussen Grijs
Vicco Pallet Kussenset Zitkussen Rugkussen Palletmeubelkussen Grijs

€  109 , 90


Onze hoogwaardige palletkussensets zien er, net als al onze kussens, niet alleen zeer fraai uit, ze zijn ook een kant-en-klare oplossing om uw zitlounge in de tuin gezellig te maken. Het beste is dat u de kussens niet eerst individueel hoeft samen te stellen en te kopen, maar gewoon de gewenste kussenset voor uw palletmeubels in uw favoriete kleur bestelt. En vervolgens kunt u uitkijken naar ontspannen dagen buiten met het gezin of met uw gasten. Onze palletkussensets, bestaande uit zitkussen, rug- en zijkussen, zijn qua kleur en vorm perfect op elkaar afgestemd, zijn hoogwaardig afgewerkt en daardoor uiterst robuust en duurzaam. 

Maak uw palletmeubels compleet met hoogwaardige kussensets

Palletkussensets van Palettenkissenwelt geven uw - gekochte of zelfgebouwde - plaatmeubelen net dat beetje extra en toveren uw zithoek om tot een uitnodigende gestoffeerde lounge waar u kunt wegdromen, een boek kunt lezen of heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon. In onze online winkel vindt u verschillende kussensets in Classic, Modern of Premium uitvoering in diverse kleuren. Alle versies zijn gemaakt van hoogwaardige, outdoor-vriendelijke materialen, zodat de kussens bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden. U mag echter niet zonder de juiste verzorging en bescherming van uw palletmeubelkussensets. Gebruik geschikte kussendozen of beschermfolies, zodat u lang van uw kussens kunt genieten.

Binnen en buiten – onze palletkussensets zijn geschikt voor elke ruimte

In de tuin, op het balkon of het terras, onze kussensets zijn de perfecte aanvulling op uw palletmeubels. Natuurlijk kunt u de kussensets ook binnenshuis gebruiken, bijvoorbeeld op een mooie palletbank of een fauteuil van europallets. De buitengewone uitstraling van deze meubels zal niet alleen u, maar ook uw vrienden bevallen. De kwaliteit en robuuste buitenkant maken van onze palletkussens een allrounder voor iedereen. De nagels van uw huisdier of wild spelende kinderen zijn geen probleem. Lichte vervuiling kan gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek. Bent u bezig met het bouwen van uw lounge van europallets? Onze palletleuningen zijn de perfecte aanvulling om uw meubels nog comfortabeler te maken. En als u niet direct een hele set maar losse kussens wilt kopen, vindt u in onze webwinkel ook nog vele andere producten:

  • Zitkussens
  • Rugkussens
  • Zijkussens

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70422 waarderingen