Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Amazon-Pay / PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending

Bijpassende leuningen voor uw palletmeubels online bestellen

Filter
2Artikel
Rugleuning palletkussen , Natuurlijk hout, 70 cm, Vicco Rugleuning palletkussen , Natuurlijk hout, 70 cm, Vicco
Rugleuning palletkussen , Natuurlijk hout, 70 cm, Vicco

€  40 , 90

Kussenbox , Antraciet, 146 x 80 cm, OK-Living Kussenbox , Antraciet, 146 x 80 cm, OK-Living
Kussenbox , Antraciet, 146 x 80 cm, OK-Living

€  227 , 90


Wat is er heerlijker dan bij zonnig weer in de tuin, op het balkon of terras te ontspannen? Als de winter met zijn grauwe dagen voorbij is, willen veel mensen gewoon weer naar buiten om samen met familie of vrienden te genieten van mooie momenten, eindelijk de barbecue weer eens aan te steken en gezellig met elkaar bij te kletsen. Nu ontbreekt er nog maar één ding: een geschikte zithoek die ruimte en comfort biedt voor iedereen! Ontdek het hoogwaardige assortiment in de webwinkel van Palletkussenwereld en creëer uw nieuwe zithoek van europallets. De verschillende combinatiemogelijkheden hier bieden ontelbare varianten voor een individuele vormgeving. Met onze hoogwaardige kussens en palletleuningen, speciaal ontworpen voor meubels van europallets, kunt u zowel binnen als buiten creatief zijn.

Voor nog meer comfort: vul uw palletmeubels aan met een hoogwaardige palletleuning

Een loungehoek is precies wat u nodig heeft als u meerdere gasten heeft en graag comfortabel wilt zitten. Als u geen standaard tuinmeubels wilt kopen, maar zelf iets bijzonders en unieks wilt maken, dan is een zelfgebouwde lounge perfect voor u! Afhankelijk van hoe groot u hem bouwt, past een zithoek van pallets overal – op het balkon, op een groot terras en natuurlijk in de tuin thuis. Maar palletmeubels zijn niet alleen buiten een echte topper, door hun flexibele constructie zijn ze ook geschikt voor binnenshuis en zien ze er in vrijwel elke kamer geweldig uit.

Europallets kunnen als basis dienen voor vele meubels. Laat u inspireren door onze creatieve ideeën . Maar om de nieuwe zithoek ook echt uitnodigend te maken, heeft u een passende palletleuning nodig. Want alleen door het aanbrengen van een rugleuning wordt uw palletbank compleet en biedt ze de nodige steun voor de kussens. Vooral als uw meubel los staat en niet tegen een muur, heeft u beslist een leuning nodig die de rugkussens en zijkussens op hun plaats houdt. Bij Palletkussenwereld vindt u bijpassende leuningen voor uw meubels van europallets.

Onze palletleuningen zijn robuust en bieden voldoende steun

Een palletbank met bijpassende leuning maakt het zitten op lange zwoele zomeravonden bijzonder aangenaam voor u en uw gasten. De leuningen worden met stevige stalen beugels rechtstreeks aan de europallet bevestigd en bieden daardoor, en dankzij het massieve hout, voldoende steun wanneer men ertegenaan leunt. In combinatie met onze comfortabele zitkussenstovert u in een handomdraai uw eigen persoonlijke loungelandschap tevoorschijn. De palletleuningen zijn robuust en duurzaam. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Kijk rond in onze webwinkel en bestel praktische palletleuningen en kussens in uw favoriete kleur voor uw palletmeubels, heel gemakkelijk en comfortabel online.


Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70543 waarderingen