Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Amazon-Pay / PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending

Gezellige zijkussens voor uw palletmeubels online kopen

Filter
2Artikel
Palletkussens , Antraciet, 60 x 20 cm, Vicco Palletkussens , Antraciet, 60 x 20 cm, Vicco
Palletkussens , Antraciet, 60 x 20 cm, Vicco

€  29 , 90

Bestseller
Palletkussens "Flocken", Blauw, 60 x 20 cm, Vicco Palletkussens "Flocken", Blauw, 60 x 20 cm, Vicco
Palletkussens "Flocken", Blauw, 60 x 20 cm, Vicco

€  27 , 90


Zodra de eerste zonnestralen het voorjaar aankondigen en de temperaturen oplopen, stijgt niet alleen het humeur, maar ook het verlangen om buiten te zijn. Het balkon of terras nodigen dan weer uit om te ontspannen of om actief te worden. Vooral de tuin, die tijdens de grijze en koude maanden verwaarloosd is, kan nu weer worden opgeknapt. De haag knippen, grasranden bijwerken, onkruid trekken, er zijn veel manieren waarop u uw tuin weer uitnodigender kunt maken. Als u meer verandering wilt, is het misschien tijd voor nieuwe meubels.

Binnen en buiten – palletzijkussens zijn een geweldige aanvulling op uw meubels van europallets

Als u al begonnen bent met uw buiteninrichting of al op zoek bent naar nieuwe tuinmeubels, dan bent u misschien al palletmeubels tegengekomen. Deze trend is inmiddels meer dan alleen een trend. Het is een echte stijlrichting geworden. Meubels van pallets zijn al lang niet meer de typische inrichting van een studentenkamer. Dankzij hun flexibiliteit en veelzijdige ontwerpmogelijkheden zijn ze nu veel meer een gewild meubelstuk in huis en tuin geworden.

Veel of weinig bewerkt, naturel of opvallend beschilderd – hoe u uw pallets ook vormgeeft, met een persoonlijke toets creëert u een individueel meubelstuk dat niemand anders heeft. Moderne meubels van pallets in uw eigen ontwerp zijn een aantrekkelijk highlight voor het hele gezin. Aangevuld met de bijpassende palletzijkussens verandert uw nieuwe lounge in een gezellige oase waar u kunt wegdromen of gezellige avonden met vrienden kunt doorbrengen – zowel binnen als buiten. De palletzijkussens van Palletkussenwereld zijn geschikt voor binnen en buiten, zijn gemaakt van een robuust en onderhoudsvriendelijk materiaal en zijn bijzonder hoogwaardig afgewerkt.

Ontdek de verschillende uitvoeringen en kleuren van onze zijkussens voor pallets

De palletzijkussens van Palletkussenwereld zijn 60 cm x 40 cm en passen daarom perfect op alle standaard palletmeubels. De bijpassende kussens voor de rug en bijbehorende zitkussens, die ook op alle europallets passen, maken uw nieuwe zitlounge compleet. Kijk eens rond in onze winkel en laat u ook inspireren door de grote keuze aan kleuren. Van welke stijl u ook houdt, we bieden voor elke look de bijpassende kussenkleur.

Omdat ze speciaal voor buitengebruik zijn gemaakt, zijn onze palletzijkussens bijzonder robuust en duurzaam. De speciale vulling van onze zijkussens zorgt in het bijzonder voor veel comfort. Koop uw nieuwe zijkussens heel gemakkelijk online bij Palletkussenwereld en geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van de kussens.


Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70543 waarderingen